Om De Danske Superhelte

De Danske Superhelte

Jeg har brugt fortælling en stor del af mit voksenliv – både privat og igennem mit arbejde som pædagog. Jeg elsker det nærvær og den samhørighed det giver til gruppen når fortællingen får tid og plads. Igennem tiden har fortællingen samlet, uddannet og støttet mennesker, og med dette tiltag vil jeg bære fanen videre.

Og jeg vil mere… … …

Visionen med De Danske Superhelte, som jeg har skabt, er mere end en god fortællinger, så derfor har jeg krydret dem med en god indledning og en god afslutning og det kommer til at gælder for alle de fortællinger der kommer fra De Danske Superhelte. 

Der skal skabes et rum af nærvær da det udvikler selvværd! I skulle gerne få sat lidt ind på selvværds kontoen, det fortjener I allesammen. Den største gave man kan give sit barn er et højt selvværd og anerkende dem for dem de er. Det hele barn, det må være enhver forælders mission og jeg vil gerne hjælpe til!

Så velkommen indenfor i et fortælleunivers med alle mulige og umulige historier. Forældre, børn, bedsteforældre og venner sæt jer, læg jer, stå tæt op af hinanden, nyd dette øjeblik, åben jeres sind og jeres øre.

 

Rigtig god fornøjelse.

Forfatter/Coach

Dennis Benne Arvidsen