Om De Danske Superhelte

De Danske Superhelte

Nærvær skaber Selvværd

Vores motto siger det hele! I denne fantastiske tid vi lever i, ser vi desværre flere og flere børn og unge der ikke trives i Danmark. At verden er blevet mindre, at vi nu kan følge med i hinandens liv digital døgnets 24 timer, at vi kan blive bedste venner med en der bor på den anden side at jorden facetime med dem lige når vi vil er, og bliver fantastisk.

Vi mener ikke vi vil tilbage til den analog drejetelefon, men der er nogle elementer der mangler fra den tid om som gerne må have et comeback!

Vi i De Danske Superhelte (DDSH) vil bidrage til at fremme danske børns trivsel og glæde som er vigtige komponenter for deres dannelse.

Det er hele formålet med DDSH.

Vi vil gøre vores for at der kommer lidt mere ro på og at der bliver tid til reflektion og tid til at være sammen, i et nærværsrum, hvor den travle hverdag er sat på pause. Vi vil minde jer forældre om dette budskab, ved at I hver dag visuelt se skriften på deres børns bryst “De Danske Superhelte Nærvær skaber Selvværd”. Jo mere I ser det jo mere vil det blive plantet i jeres bevidsthed og I har nu mulighed for at stoppe op og skabe det nærvær sammen med jeres børn.

Kom og vær med, støt op om denne organisation/forretning og lad os samme skabe denne bevidsthed hos forældre, bedsteforældre og børn, så vi sammen kan skabe små oacer i hverdagen hvor Nærvær skaber Selvværd for Danmarks vigtigste ingrediens  nemlig børnene!

 

Vi glæder os til at møde jer både digitalt og ude i Danmark.

Skaber og Direktør

Dennis Benne Arvidsen.